Jong Ajax - Jong feyenoord 3-1
Beloftencompetitie, 15-04-2004

Teksten volgen later, hierop vooruitlopend melden wij vast dat
de Ajax Foto Side de 'actie' na afloop van deze wedstrijd afkeurt en betreurt.Persbericht - 16 april 2004

De F-side keurt de gebeurtenissen na afloop van de wedstrijd Jong Ajax - Jong feijenoord af.


De F-SIDE heeft als code dat spelers met rust gelaten worden, rond de wedstrijden en als privé-persoon. Helaas wordt deze code blijkbaar niet meer door andere groeperingen nageleefd. De F-SIDE betreurt dit. Het overtreden van codes is ongepast en schaadt onschuldige personen. Dit had niet mogen gebeuren. Wij zullen waar mogelijk de betrokken personen benaderen en ons standpunt duidelijk maken.


De spelers van feijenoord zijn onterecht de dupe geworden van de haat die al jaren leeft onder een deel van de aanhang van beide clubs. In het verleden is dit meerdere malen andersom geweest.


Deze haat is afgelopen wedstrijd van feijenoord-Ajax in rotterdam nogmaals aangewakkerd door de opstelling van feijenoord en de gemeente rotterdam. Dit is echter geen legitieme reden voor dit soort excessen.


DE F-SIDE


N.B.: Dit is de enige reactie die wordt afgegeven.


KLIK OP FOTO VOOR FILMPJE OPKOMST SPELERS (14mb!)
uiteraard heeft de AFS overwogen of er wel of geen foto's van de gebeurtenissen na deze wedstrijd geplaatst moesten worden. Wij zijn echter van mening dat ook het negatieve nieuws getoond moet worden. Verder verwijzen we naar bovenstaand persbericht van de F-SIDE waar wij ons volledig bij aansluiten.


©2004 by REMEPRO - thanks to: Dennis, Vlass, Bin_Tita, Rijkaard, antitixin, JeroenHelaas heeft de Ajax Foto Side moeten constateren dat de meeste zichzelf 'professioneel'
noemende kranten en omroepen ongevraagd foto's van deze website hebben
overgenomen en er een geheel eigen verhaal bij verzonnen hebben. Wij betreuren dit.Voor tekstverslag zie f-side.nl.

  TERUG NAAR INDEX AJAX FOTO SIDE

Mocht je jezelf herkennen op een van deze foto's en daarom de foto van internet af willen of jezelf onherkenbaar gemaakt zien,
stuur dan een mailtje naar info@remepro.nl en e.e.a. zal zo snel mogelijk worden uitgevoerd.
Belastende foto's zullen bij voorbaat onherkenbaar gemaakt of niet geplaatst worden.


Met dank aan